Mediji iznutra

U Presscutu znamo sve o medijima i to znamo iz samih medija. Zašto ne biste iskoristili sve informacije koje imamo o medijima iz medija za poboljšanje svojeg pristupa komunikaciji, uspješniju pripremu za intervju ili kako biste na vrijeme prepoznali potrebu za poboljšanjem svojeg imidža?

Scarface je portret javnih osoba. Analizom medijskih objava i drugih javno dostupnih podataka o pojedinoj osobi doznajte kakva je javna slika pojedinca. Doznajte tko su zapravo najbolji hrvatski novinari, koji su novinari specijalizirani za izvještavanje o temi kojom se vi ili vaša tvrtka bavite, kojem portalu je najbolje obratiti se kada organizirate event ili konferenciju i sl.

Media room štedi vaše vrijeme jer vam pruža kvalitetan i pregledan follow up vašeg priopćenja za medije. Svatko tko se bavi odnosima s javnošću zna koliko je važno imati detaljno pripremljenu adremu medija za bilo koju aktivnost ili vijest koju žele objaviti. Uz Presscut svoje vrijeme potpuno posvetite kvaliteti komunikacije i ne trošite ga na tehničke zadatke.

Reputacija u medijima iznimno je važna, a još je važnije na vrijeme biti svjestan kada je potrebno poraditi na svojoj medijskoj reputaciji ili ispraviti određene pogreške, što možete doznati uz Reputation report. Bilo bi korisno znati kako je vaša reputacija pozitivna i nastaviti javne nastupe u sličnom tonu i u budućnosti, zar ne? Pratite sve promjene svojega medijskog imidža uz Presscut i budite uvijek korak ispred ostalih.

Što se sve zapravo može doznati iz medija?

Portret bilo kojeg novinara kako biste unaprijed doznali što možete očekivati u planiranom intervjuu ili reportaži.
Kakve je rezultate u medijima postiglo vaše priopćenje i kako mjeriti uspjeh svoje komunikacije.
Što javnost misli o vašem medijskom imidžu i treba li na njemu poraditi prije nego za to bude prekasno.
Kakva je javna slika određenog pojedinca i uz portret javne osobe znati s kim „imate posla“.

Sve informacije iz medija o medijima za vašu bolju sliku u medijima. Obratite nam se na: helpdesk@presscut.hr ili 0800 600 909

Newton media group

Newton media group

Ljubljana

Slovenija

Kliping d.o.o.

Skoplje

Sjeverna Makedonija

Kliping Skopje d.o.o.e.l.

Sarajevo

Bosna i Hercegovina

Kliping BH d.o.o

Bratislava

Slovačka

NEWTON Media, s.r.o

 

Članovi smo Newton Media grupacije, jedne od najjačih media monitoring sila u Europi. Tijekom više od 20 godina djelovanja Newton Media prepoznat je kao jedan od najprogresivnijih i najpouzdanijih europskih partnera medijske industrije.

Vjerni smo ideji kako bi ljudski uvid uvijek trebao ostati u središtu analize medija i medijskih informacija te istodobno razvijamo inovativna tehnološka rješenja za praćenje i analizu kako bismo za svoje korisnike postigli najbolje moguće rezultate.

Upoznajte naše partnere uz čiju pomoć pružamo najbolju media monitoring uslugu u Hrvatskoj!

Hrvatski partneri Regionalni partnerilogo