Medijska arhiva

Mislite li da ćete uvijek u svakom trenutku moći pronaći sve što vas je ikad zanimalo na internetu jer internet sve pamti?

Veliki smo fanovi novih tehnologija, no ipak sa sigurnošću vam tvrdimo da originalne članke, naslovnice, televizijske i radijske priloge koje svakodnevno obrađujemo i spremamo u vizualnom i tekstualnom obliku u našoj arhivi danas kao ni za desetke godina nećete moći pronaći nigdje drugdje nego u – Presscutovoj medijskoj arhivi.

Iznimno nam je važno za buduće generacije medijskih stručnjaka, novinara, PR-ovaca i svih zainteresiranih građana pohraniti sav medijski sadržaj koji je obilježio naše vrijeme te zato kontinuirano dopunjavamo našu bazu medijskih objava. Za vas čuvamo digitalnu arhivu svih tiskovina koje su izlazile u Hrvatskoj od 2000. godine i 24-satno snimljen program hrvatskih nacionalnih RTV postaja od 2007. godine.

Tražite izgubljenu ili zaboravljenu medijsku objavu radi svojih poslovnih potreba ili se želite prisjetiti lijepe uspomene kada ste, na primjer, prvi put sa svojom tvrtkom ili projektom bili popraćeni u medijima? Javite nam se.

Iskoristite priliku i objedinite sve dosadašnje medijske objave o tvrtki, osobi ili ustanovi, od početka rada do današnjeg dana, te nastavite kontinuirano pratiti i graditi svoju arhivu uz objave koje vam redovito dostavljamo.

Pogledajte neke od najzanimljivijih trenutaka iz novije povijesti hrvatskog tiska koje čuvamo!

24 SATA

Specijalni prilog o Draženu Petroviću
1964-1993.

JUTARNJI LIST

Veliko zlato hrvatskog sporta

GLAS SLAVONIJE

Vlakom upola jeftinije nego autobusom

novi list

NOVI LIST

Najveće nalazište mozaika u Hrvatskoj

jutarnji

JUTRANJI LIST

Senzacionalno otkriće u CERN-u

slobodna dalmacija

SLOBODNA DALMACIJA

Taj šašavi, dragi snježni Split

Što točno možete pronaći u Presscut arhivi?

Baza arhiviranih i digitaliziranih medijskih objava iz svih hrvatskih tiskovina od 2003. godine koje možemo pretraživati na temelju zadanih ključnih pojmova.
Radijske i televizijske objave koje je moguće prikupljati retrogradno do 2010. godine prema bilo kojoj ključnoj riječi.
Isporuka u obliku koji vam najbolje odgovara.
Brza, kvalitetna, jedinstvena usluga pretraživanja medijske arhive u Hrvatskoj.

Pronađite sve što vas je ikada zanimalo o vama ili o bilo kojoj drugoj temi u medijima. Pišite nam na: helpdesk@presscut.hr ili nam se javite na 0800 600 909.

Newton media group

Newton media group

Ljubljana

Slovenija

Kliping d.o.o.

Skoplje

Sjeverna Makedonija

Kliping Skopje d.o.o.e.l.

Sarajevo

Bosna i Hercegovina

Kliping BH d.o.o

Bratislava

Slovačka

NEWTON Media, s.r.o

 

Članovi smo Newton Media grupacije, jedne od najjačih media monitoring sila u Europi. Tijekom više od 20 godina djelovanja Newton Media prepoznat je kao jedan od najprogresivnijih i najpouzdanijih europskih partnera medijske industrije.

Vjerni smo ideji kako bi ljudski uvid uvijek trebao ostati u središtu analize medija i medijskih informacija te istodobno razvijamo inovativna tehnološka rješenja za praćenje i analizu kako bismo za svoje korisnike postigli najbolje moguće rezultate.

Upoznajte naše partnere uz čiju pomoć pružamo najbolju media monitoring uslugu u Hrvatskoj!

Hrvatski partneri Regionalni partnerilogo