Bogatija arhiva i promotivne cijene za ugodniju jesen!

Dani su hladniji, a televizijski i radijski programi sve su gušći i bogatiji. To znači da ljetnu fjaku moramo zamijeniti jesenskim trčanjem, a Presscut je ovdje da vam raskrči put zgusnutih informacijaJ.

 

Od ove jeseni naša je monitoring lista još  bogatija. Uz 90 radijskih i 60 televizijskih emisija, odnosno više od 1250 obrađenih priloga dnevno, na monitoring listi našao se Poslovni FM, prva radijska postaja poslovnog sadržaja s naglaskom na gospodarstvo i poduzetništvo. Uz to, monitoring lista osigurava da ne propustite zanimljive goste u studiju N1, kao i analizu najvažnijih događaja u Newsroomu.

 

Od sada radijske i televizijske postaje iz SVIH županija snimamo 24 sata dnevno, a arhivu čuvamo  10 dana. To znači da, bez vaše prethodne najave, možemo obraditi sve emisije u digitalnome i tekstualnom formatu, a zahvaljujući vlastitim tehničkim rješenjima i isporuku u vrlo kratkom roku.

 

Naše nove jesenske korisnike dočekat ćemo s tjedan dana besplatnog praćenja televizijskih i radijskih postaja na temu prema njihovu izboru, a ugrijat ćemo ih i promotivnim cijenama za pretplate i primamljivim popustima na snimke!

 

Mi gledamo i slušamo za vas, a jedino što vi trebate jest javiti nam se na 0800 600 909 ili na helpdesk@presscut.hr i biti sigurni da ćete u svakom trenutku biti u tijeku s uvijek užurbanim medijima!

Komentirajte

Možda će vas zanimati