Media monitoring

Masovni mediji i njihov sadržaj naša su strast i posao. Definirajte temu koja vas zanima, a mi vam u kratkom roku dostavljamo baš sve što se o njoj može pronaći u medijima. Radimo prema paradigmi Total Media monitoringa, spremamo cjelokupni sadržaj svih medija zbog čega su naše pretrage doista – sveobuhvatne.

Nitko ne može baš svako jutro uz kavu pročitati baš sve novine. Zato mi za vas čitamo sve novine, časopise i druge tiskovine kako biste uz press clipping u svakom trenutku znali što se točno o vama i temama od vašeg interesa piše u medijima.

Kada su vam potrebne samo ključne informacije i nemate vremena pregledavati cijeli clipping, dnevno medijsko izvješće pružit će vam ono najvažnije što tražite iz medija za vašu tvrtku, instituciju ili organizaciju.

Dnevno, tjedno ili periodično medijsko izvješće sadrži skraćeni pregled svih vijesti i događanja iz bilo kojeg područja koje vas zanima na hrvatskome ili nekom drugom stranom jeziku, kao i ako želite izvještaj iz regije, Europe i svijeta.

Zanima vas što se o vama govorilo na radiju? Ne znate kako najbolje prikupiti sadržaj iz radijskih emisija? Presscut audio clipping za vas snima radijske programe nacionalnih radijskih postaja cijeli dan, a pratimo i emisije regionalnih i lokalnih postaja. Kao i za sve ostale usluge, zahvaljujući našoj jedinstvenoj mreži vanjskih suradnika, možemo osigurati praćenje bilo kojega medijskog sadržaja s područja Hrvatske.

Tražite TV emisiju u kojoj se govorilo o vama ili vašoj tvrtki? Potrebno vam je kontinuirano praćenje određene teme? Kako pronaći objave nacionalnih, regionalnih i lokalnih TV postaja u kvalitetnom digitalnom izdanju? Na sva ta pitanja jedini pravi odgovor je – Presscut video clipping. Televizijski sadržaj nacionalnih postaja snimamo 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.

Uz web Hunter za vas redovito pratimo više od 500 hrvatskih portala i u realnom vremenu dostavljamo ciljane informacije. Za razliku od uobičajenog pretraživanja interneta, sav prikupljeni sadržaj rangiramo i klasificiramo.

Zahvaljujući članstvu u mnogim organizacijama media monitoring agencija, omogućujemo inozemni clipping, pronalazimo vijesti iz medija diljem svijeta, a osiguravamo i redovito praćenje tiskanih i elektroničkih medija iz svih zemalja regije.

Zašto odabrati baš Presscut media monitoring usluge?

Kvalitetnim media monitoringom možete izgraditi snažan brend, reagirati na krizne situacije, mjeriti komunikaciju, ali i pronaći influencere te doznati sve o konkurenciji.
Televizijski ili radijski izvještaj možete primati u kvalitetnom digitalnom zapisu, punom prijepisu, automatskom prijepisu, u praktičnom sažetku ili zatražiti informacije o objavi.
Sav sadržaj internetskih portala možete klasificirati i filtrirati prema temama ili portalima koji vas doista zanimaju.
Sami birate način isporuke clippinga – Mobilnim presscutom, e-poštom, preko internetskoga korisničkog računa, Clipping bookom, na USB-u i sl.
U moru medijskih informacija možete personalizirati svoje medijske izvještaje – uredničkim odabirom tipskih ili personaliziranih biltena prikazanih u dnevnim ili periodičnim medijskim izvještajima dizajniranim u skladu s vašim potrebama, korporativnim identitetom i posebnim uputama – i to na hrvatskome ili bilo kojem stranom jeziku.

Sve informacije iz medija o medijima za vašu bolju sliku u medijima. Obratite nam se na: helpdesk@presscut.hr ili 0800 600 909

Newton media group

Newton media group

Ljubljana

Slovenija

Kliping d.o.o.

Skoplje

Sjeverna Makedonija

Kliping Skopje d.o.o.e.l.

Sarajevo

Bosna i Hercegovina

Kliping BH d.o.o

Bratislava

Slovačka

NEWTON Media, s.r.o

 

Članovi smo Newton Media grupacije, jedne od najjačih media monitoring sila u Europi. Tijekom više od 20 godina djelovanja Newton Media prepoznat je kao jedan od najprogresivnijih i najpouzdanijih europskih partnera medijske industrije.

Vjerni smo ideji kako bi ljudski uvid uvijek trebao ostati u središtu analize medija i medijskih informacija te istodobno razvijamo inovativna tehnološka rješenja za praćenje i analizu kako bismo za svoje korisnike postigli najbolje moguće rezultate.

Upoznajte naše partnere uz čiju pomoć pružamo najbolju media monitoring uslugu u Hrvatskoj!

Hrvatski partneri Regionalni partnerilogo