Analiza medija

Osim što pratimo medije i u najbržem mogućem roku izvještavamo vas o svakoj vijesti ili komentaru koji se odnosi na odabrane teme, takvim redovitim praćenjem medija stvaramo kvalitetnu bazu za prevođenje raznolikih analiza medija. Naš dragi partner, Medianet, već više od 20 godina prati i analizira medijski sadržaj.

Zašto analiza medija može znatno pridonijeti vašem dojmu u javnosti? Ako napravite sveobuhvatno vrednovanje komunikacije koju provodite, možete doznati koliko je zapravo uspješan vaš PR te na vrijeme uočiti eventualne probleme u komunikaciji i osmisliti novi smjer.

Želite li znati koliko ste zastupljeni u medijima? Jeste li se više puta pojavili ovoga ili prošlog tjedna i zašto? Zašto vam imidž pada? Koje druge osobe ili institucije se povezuju s vašim imenom u medijima?

Koje sve odgovore možete doznati kvalitetnom analizom medija?

Je li riječ o pozitivnome ili negativnom segmentu medijskog sadržaja koji je povezan s vama?
Ako pripremate novi proizvod, doznajte što i kako oglašava vaša konkurencija.
Doznajte i kakav je rezultat vaše komunikacijske akcije i usporedite rezultate s, na primjer, rezultatima svoje konkurencije.
Budite u svakom trenutku svjesni onoga što kupci ili korisnici misle o vama, vašem brendu ili tvrtki.

Jesu li vaši korisnici vjerni vašem brendu? Javite nam se na: helpdesk@presscut.hr ili 0800 600 909, a mi ćemo vam pružiti odgovore.

Newton media group

Newton media group

Ljubljana

Slovenija

Kliping d.o.o.

Skoplje

Sjeverna Makedonija

Kliping Skopje d.o.o.e.l.

Sarajevo

Bosna i Hercegovina

Kliping BH d.o.o

Bratislava

Slovačka

NEWTON Media, s.r.o

 

Članovi smo Newton Media grupacije, jedne od najjačih media monitoring sila u Europi. Tijekom više od 20 godina djelovanja Newton Media prepoznat je kao jedan od najprogresivnijih i najpouzdanijih europskih partnera medijske industrije.

Vjerni smo ideji kako bi ljudski uvid uvijek trebao ostati u središtu analize medija i medijskih informacija te istodobno razvijamo inovativna tehnološka rješenja za praćenje i analizu kako bismo za svoje korisnike postigli najbolje moguće rezultate.

Upoznajte naše partnere uz čiju pomoć pružamo najbolju media monitoring uslugu u Hrvatskoj!

Hrvatski partneri Regionalni partnerilogo