Presscut mobile

Često radite izvan ureda ili pak posao nosite kući? Kako u svakom trenutku imati na jednome mjestu sve objave iz medija i s društvenih mreža?

Uz Presscut Mobile svi vaši medijski izvještaji nalaze se na vašem dlanu na mobilnom telefonu ili tabletu. Sav medijski sadržaj odabran prema vašim kriterijima dostupan vam je u formatu dnevnog izvještaja, i to u gotovo realnom vremenu.

Uvijek i gdje god se nalazili budite spremni na vrijeme reagirati na medijske objave iz tiska, s radija ili televizije kao i s internetskih portala i društvenih mreža, jer vam je za to sada potreban samo vaš mobilni telefon i jedna kvalitetna aplikacija – Presscut Mobile.

Koje vam još trikove donosi Presscut Mobile?

Mogućnost prosljeđivanja članaka e-mailom izravno iz aplikacije.
„Prijevod na zahtjev“ kojim brzo i izravno pristupate našim prevoditeljima.
Grupiranje objava po temama za jednostavnije pregledavanje medijskog sadržaja.
Push notifikacije u sekundi obrade objave uz koje nikada nećete propustiti što se o vama piše ili govori u medijskom prostoru.

Nemojte više čekati ni trenutak. Budite u tijeku i javite nam se na: helpdesk@presscut.hr ili 0800 600 909

Newton media group

Newton media group

Ljubljana

Slovenija

Kliping d.o.o.

Skoplje

Sjeverna Makedonija

Kliping Skopje d.o.o.e.l.

Sarajevo

Bosna i Hercegovina

Kliping BH d.o.o

Bratislava

Slovačka

NEWTON Media, s.r.o

 

Članovi smo Newton Media grupacije, jedne od najjačih media monitoring sila u Europi. Tijekom više od 20 godina djelovanja Newton Media prepoznat je kao jedan od najprogresivnijih i najpouzdanijih europskih partnera medijske industrije.

Vjerni smo ideji kako bi ljudski uvid uvijek trebao ostati u središtu analize medija i medijskih informacija te istodobno razvijamo inovativna tehnološka rješenja za praćenje i analizu kako bismo za svoje korisnike postigli najbolje moguće rezultate.

Upoznajte naše partnere uz čiju pomoć pružamo najbolju media monitoring uslugu u Hrvatskoj!

Hrvatski partneri Regionalni partnerilogo